Прекин на наставата поради Covid-19

Почитувани родители/старатели и ученици Ве известуваме дека од ден 11.03.2020 година па се до 24.03.2020 година наставата ќе биде во прекин поради коронавирусот.
За се останато дополнително ќе бидете известени.
Ве замолуваме да се придржувате кон сите мерки за заштита од коронавирусот кој се предложени од Министерството за Здравство.