!!!Важно соопштение до родителите и учениците

Почитувани ученици и родители,

Родители и ученици во текот на денешниот ден од страна на Вашите класни раководители ќе Ви бидат доставени корисничките профили за активирање на Вашите лични кориснички сметки за најава на Националната платформа за онлајн учење. Ве замолуваме корисничките сметки да ги активирате уште ДЕНЕСКА. Со цел да корисничките имиња да стигнат до сите Ве молиме и вие побарајте ги класните/одделенски раководители и договорете го начинот на земање на корисничкото име и лозинка.

28.09.2020 Понеделник- Враќање на старите учебници и поазајмени книги од училишните библиотеки, подигнување на свидетелствата и подигнување на нови комплети на книги.

29.09.2020 Вторник-Задолжително тестирање (задолжителен пробен час) за учениците и наставниците од VI до IX одделение од Подрачните училишта во с. Требеништа и с. Мешеишта во 10:00 часот. Сите упатства како да се најавите се поставени ТУКА…

Потребно е ученициte од утре задолжително да ги проверуваат своите е маил адреси и да ги следат упатствата.