Тековни

Име на проектотПериод на реализација
(ERASMUS+ PROJECT) “INCLUDE ME IN”2020-2023
(ERASMUS+ PROJECT) “CULTURAL AMBASSADORS2020-2022
(ERASMUS+ PROJECT) “CODING AND ROBOTIC IN PRIMARY SCHOOL”2020-2021
(ERASMUS+ PROJECT) “PLAY2ADAPT”2018-2021
(Училишен) „По патеката на македонските стихови“Учебна 2020-21
(Училишен) „Еко херои“Учебна 2020-21
(Училишен) „Патуваме и учиме за сообраќајот“Учебна 2020-21
(Училишен) „Училишен ѕвон“Фев-Јун 2021
(Училишен) „Во светот на бајките“Едно полугодие во учебна 2020-21
*Кликнете на некој од проектите за повеќе информации…